KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Lene Purkær Stefansen

Standnr.: B48


Lene bor og arbejder i Svenstrup ved Aalborg det nordjyske.

Lene udtrykker sig i bronzeskulpturer og bronzebilleder TM.

Lene har arbejdet med bronze og udstillet sine skulpturer på udstillinger i Danmark siden 2005, Hun har skabt værker og priser, der er uddelt i Singapore, Cape Town og Milano.

Jeg holder meget af materialet bronze, der i farve , udstråling og varme formår, at skabe sit eget kærlige udtryk. Materialet udstråler en varme der sætter tankerne i gang. Jeg arbejder i kroppens forskellige former og tilstande, danner figurative udtryk af de oplevelser jeg ser.

Som Lene selv udtrykker det "jeg er skabt i ren uspolerethed, af det der kommer fra det allerinderste i hjertet og formes af hverdagens små og store begivenheder. ? for mig fantastisk! Og livgivende!- Jeg elsker det af hele mit hjerte."

I Skulpturer og Bronzebilleder TM arbejder lene med det lyse og det mørke i materiealet og det rå og det fine .. der skabes kontraster der giver liv.

Man fornemmerden intense kærlighed til materialet og man mærker en stor kærlighed til livet.

"Jeg er en passioneret og energisk arbejdshest, der elsker at mærke!!.. jeg bliver helt euforiseret af mit arbejde."

Kirsten Marie Hedeland forklarer det vist meget godt : Kærligheden og nærværet er vigtige elementer for Lene. Hendes skulpturer har kærligheden som omdrejningspunkt, hvor liv og glæde udspringer. Hun indfletter de elementer, der gør os til mennesker og hun gør det med charme, humor og indlevelse, hvilket vækker varme følelser i os, som betragter af hendes intense og positive værker.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Lene Purkær Stefansen      
 

 

 

Kontakt Lene Purkær Stefansen

Adresse
Lene Purkær Stefansen
Fabriksparken 9
DK-9230 Svenstrup


Tlf.
+45 28440017

Email
E-mail: info@lenepurkaer.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram
> Linkedin