Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Annette Nordentoft

Standnr.: A0


Annette har en uknækkelig nysgerrighed. Hun er på evig motivjagt og bliver inspireret af de mest uforudsete ting omkring sig. Dette indre landskab af ophobede oplevelser gør, at motiverne står i evig kø for at blive skabt.

Med sine værker dvæler hun ved det flygtige i vores tilværelse, og med motiverne higer hun efter at forankre de stille historier, vi måske ellers ville overse.

I hendes proces og bearbejdning af motiverne inkorporeres hendes egen identitet i værkerne. Værkerne præsenterer måske hændelser, men indeholder også altid et aftryk af mig; en følelse og en stemning.

Annette siger ”Det bedste jeg ved er, når mine billeder skaber en betydning hos et andet menneske. Hvis man giver værkerne plads, kan de katalysere tanker, minder og følelser. For mig er de indre samtaler, der kan opstå ud af mødet mellem beskuer og værk, smukke”. Annette håber at anspore folk til at sætte ord på disse indre verdener, som vi alle går rundt med.

Måske er dette hendes lille bidrag til, at gøre denne verden lidt bedre.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Annette Nordentoft      
 

 

 

Kontakt Annette Nordentoft

Adresse
Annette Nordentoft
Sophus Bauditzvej 32
DK-8230 Åbyhøj


Tlf.
+45 22994922

Email
E-mail: a.nord@stofanet.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Pinterest
> Linkedin