Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Jette Reinert

Standnr.: B41


'Voksen'...hvem har brug for det?
Hvor mange gange har du ikke forestillet dig, at du er nok i fysisk form til at klatre gennem et lille befrielsesvindue, men altså - bom?

Det er i disse øjeblikke, at gensyn med den søde enkelhed i vores yngre år har en tendens til at være særligt varmt og ekstra ekstra fuzzy.
Kan du huske, hvordan den største tragedie, der ramte os, åndeløst jagtede ismanden, mens han djævelsk trykkede pedalen i bund?
Det var næppe åndssvagt i lyset af de 364 andre dage af året, hvor vi generelt bare følte, hvordan en mælkebøttepust, der surfer oven på en solstråle, ser ud. Nå, den spirituelle essens – af ustoppelig glæde – er indkapslet i Jette Reinerts kunst!

Jette forsøger at bringe små bølger af glæde til sit publikum, eller enkle påmindelser om, at livet bare er lidt for alvorligt. På en måde er hendes kunst en form for opmuntring – den opfordrer os til bestemt at grine, når vi kan, spise småkager og gøre alle de ting, der fangede vores hjerter, da vi var unge nok til at vide bedre!

Vi håber, at Jette’s masterplan virker, og at du smiler fra øre til øre!

     
  Produktioner  
 

       


       


       


       


       


     


 
     

  Her finder du Jette Reinert      
 

 

 

Kontakt Jette Reinert

Adresse
Jette Reinert
Polarvej 59
DK-7100 Vejle


Tlf.
+45 60150069

Email
E-mail: jette@reinert.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram