Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Galerie Knud Grothe

Standnr.: 0


Jan Klein
Jan er en af vor tids større kunstnere. Hans værker er en blanding af streetart og popart, tydeligt inspireret af New York, film og musik og kan bedst defineres som Mixed Media værker der består at alt fra fotos, badges, lp-covers finurlige figurer og maling. Jans værker er dynamiske og indbyder til at gå på opdagelse, blive overrasket, provokeret, udfordret og samtidig skaber de refleksion hos den der betragter dem.

Annette Fuhs Petersen
Annette er oprindeligt uddannet inden for reklame og layout og har sine rødder solidt plantet i Pop-Art kulturen.
Hendes værker er farverige, larmende og har tydelige referencer tilbage i tiden, dog med et moderne og nutidigt udtryk der gør dem nærværende og let forståelige. Værkerne er vel komponeret og har et stærkt grafisk udtryk med de klare farver og den sorte kontur der omkredser de mange figurer der ofte optræder i værket. Annette har formået at finde sin helt egen stil der er let genkendelig for publikum og brugen af glimmer, rhinsten, nitter og palietter gør værkerne til noget lidt udover det sædvanlige.

Michael Morild
Michael Morild er en dansk kunstner født i 1975. Han er kendt for sit arbejde med primært acrylfarver og mixed media på lærred.

Igennem hans mangeårige arbejde med kunstartikler har Michael Morild hjulpet flere af de mest anerkendte kunstnere i Danmark, med at finde de bedste materialer på markedet, og derigennem mødt sparringspartnere, som har påvirket hans egen kunstneriske forståelse og givet ham et dybdegående indblik i hvordan succesfulde kunstnere arbejder. Her kan blandt andet nævnes - Trampedach, Birkemose, Bent Holstein og mange andre.

Michael Morilds værker har en bemærkelsesværdig evne til at sætte tanker i gang hos beskueren, samtidig med at man bliver draget af det tekniske håndværk og den åbenlyse forståelse for farvevalg. Hans abstrakte og naivistiske figurer skaber rammerne for et unikt univers, der både rummer humor og bryder rammer, samtidig med at det inviterer til personlig refleksion.

Maria Kleis
Maria Kleis er en dansk kunstner født i 1987 i Silkeborg. Hun er kendt for sine farverige portrætter lavet med tusindvis af prikker.

Maria har malet så længe hun kan huske og er født ind i en kunstnerfamilie. Siden hun var barn, har hun arbejdet på at lære håndværket, og brugt mange år på at udvikle sit kunstneriske sprog. Det har især været igennem rejser og mange års ophold i bla. Tjekkiet, Spanien og USA, at hun har fundet frem til den unikke stil, som hun i dag arbejder med.

Hendes malerier, som er lavet med en unik prikke-signatur-stil, sætter et moderne touch på det klassiske renæssance portræt, blandet sammen med tattoo-subkultur. Hun formår at skildre følelser og fremprovokere stærke udtryk i sine portrætter, samtidig med at hendes tekniske kunnen og kærlighed for processen og håndværket skinner igennem.

Sideløbende med sin kunstneriske karriere, har Maria opnået stor anerkendelse som tatovør, bl.a. gennem sin medvirken i tv-programmet “Tattoo Salonen” på TV3.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


       


   


 
     

  Her finder du Galerie Knud Grothe      
 

 

 

Kontakt Galerie Knud Grothe

Adresse
Galerie Knud Grothe
Jægersborg Alle 11
DK-2920 Charlottenlund


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier