Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Galleri kbh kunst

Standnr.: A18-19


Siden 2006 har Galleri kbh kunst præsenteret samtidskunst af både etablerede og upcoming kunstnere.
Galleriets profil er fortrinsvis farverig kunst og især maleriet står stærkt i kbh kunst. Herudover vises skulpturer i keramik og glaskunst, tegning og forskellige former for tryk og tekstilkunst.

Fællesnævneren for galleriets kunst er et ungt, friskt udtryk. Samtidig har gallerist Helle Borre gennem årene haft et skarpt øje for nye talenter og givet dem mulighed for at udstille og udvikle deres kunst, hvorfor Galleri kbh kunst med tiden er blevet kendt som et “gro-sted” for up-and-coming kunstnere.

Kort sagt tør Helle Borre satse på de og det ukendte, idet hun udelukkende vælger ud fra sin egen smag og ikke ud fra CV eller uddannelse. Galleriet er derfor også præget af den uhøjtidelige tone, som Helle Borre synes kunst skal folde sig ud i.

Omtrent 6-8 gange om året har galleriet solo- eller gruppeudstillinger med henholdsvis eksterne og interne kunstnere. Galleriet får dermed vist en bred vifte af samtidskunst i mange forskellige stilarter og udtryk.

Galleri kbh kunst har fra start haft et godt samarbejde med forskellige kunstforeninger, så er du interesseret i moderne kunst til virksomheden, hjælper og rådgiver gallerist Helle Borre gerne med indkøb, udsmykning eller udstillinger.

Galleri Kbh Kunst sælger kun original kunst og tryk i begrænset oplag (limited editions).

Er du i tvivl, om du har fundet det rette kunstværk, er det muligt at låne det med hjem på prøve.

Kig forbi! Der er altid noget nyt at se på og gå på opdagelse i i galleriets forskellige rum.

     
  Produktioner  
 

       


     


 
     

  Her finder du Galleri kbh kunst      
 

 

 

Kontakt Galleri kbh kunst

Adresse
Galleri kbh kunst
Øster Søgade 34, kld.
DK-1357 København K


Tlf.
+45 61666646

Email
E-mail: helle.borre@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram