Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Michael Grønlund

Standnr.: B28


Det første øjet fanger ved Michael Grønlunds malerier, er de smukke og storslåede billeder i sin helhed. De er intet mindre end et mesterværk. Og når øjet er mættet af helhedsindtrykket må betragteren af hans billeder uvægerlig synke hen i de mange fortællinger, som billederne også fortæller. Små historier dukker op om mennesker, som dig og mig. Drømmene og fantasien får vide grænser. Når øjet er mættet af én fortælling hvirvles fantasien straks hen til næste.

Uden at være specielt politisk, kommer han med kommentarer til forhold, der betyder noget for os alle. Forhold, der rammer på tværs af tid, køn, alder og kultur og som får hans malerier til at virke vedkommende, fordi vi kan spejle os i dem. Det er bestemt ikke alle kunstnere, der har denne dobbelthed af malerisk styrke og erkendelsesmæssig ballast og det er uden tvivl noget af det, der gør Michael Grønlunds malerier så spændende. Man fornemmer en kunstnerisk alvor, der får os til at se hele hans produktion ikke kun som en række stadige maleriske eksperimenter, hvor der spartles, streges, ridses og eksperimenteres på livet løs, men også som et vedvarende forsøg på at lodde det menneskelige sinds dybder.

I dag efter knapt 25 år som fuldtids kunstner, Har han sin kunst hængende over hele verden fra USA over Europa til Australien og Filippinerne. Med rigtig mange udstillinger bag sig, er Michael Grønlund i dag en garvet og veletableret kunstner.

Kunst for Michael Grønlund er, helt basalt, et erkendelsesmiddel.

     
  Produktioner  
 

       


     


 
     

  Her finder du Michael Grønlund      
 

 

 

Kontakt Michael Grønlund

Adresse
Michael Grønlund
Kongelysvej 131
DK-2640 Hedehusene


Tlf.
+45 +4521669132

Email
E-mail: Mgart@mail.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram