Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Marianne Lydom Schultz

Standnr.: 00


MARIANNE LYDOM SCHULTZ

Jeg er uddannet grafiker, tegner og keramisk formgiver. I en årrække har jeg arbejdet med illustrationer til og grafisk tilrettelæggelse af bøger. Sideløbende har jeg skrevet tre bøger om keramik og glas.

En tidlig interesse for stilistiske skulpturer, urbilleder og original indiansk keramik har ført mig på længere studierejser uden for Europa, blandt andet til Østen, Mellemamerika og senest USA og New Zealand.

Motiverne i mine bronze skulpturer peger i to retninger. Dels mod det arketypiske, det enkle grafiske udtryk. Dels peger de mod den inspiration, jeg henter i menneskers liv og livet som menneske. Ofte hvilende, tænksomme og reflekterende mennesker i en ellers travl verden.

Hver skulptur står på en sokkel af kompakt glas, som samtidig er del af værket. Nogle er samtidig monteret på en sokkel af patineret stål, hvoraf nogle kan hænge på væggen.

Det isgrønne, gennemsigtige glas i kontrast til den tunge, massive bronze og det rustne stål. Bløde former i samspil med rustikke overflader.

Jeg nyder at arbejde med denne spænding mellem materialernes udtryk og væsen, samtidig med at skulpturen i sin helhed udtrykker en stille harmoni.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Marianne Lydom Schultz      
 

 

 

Kontakt Marianne Lydom Schultz

Adresse
Marianne Lydom Schultz
Himmelbjergvej 67, Laven
DK-8600 Silkeborg


Tlf.
+45 22612808

Email
E-mail: marianne@mschultz.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram