Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Cecilia Florvall

Standnr.: B0


Cecilia Florvalls kunstneriske virke startede allerede som barn. Det at se og iagttage detaljen, har altid været en del af hendes univers. I de sidste 20 år har hun arbejdet meget seriøst med sine billeder i akryl eller olie. Maleteknisk er hun inspireret af de gamle renæssancemaleres - men i en ”moderniseret” form, og der arbejdes lagvis i akryl eller olie for at skabe stoflighed og dybde på lærred eller papir. Stilen kan beskrives som naturalistisk med et surrealistisk præg.

- Med mine farver, pensler og paletknive ønsker jeg, at skabe et drømmende perspektiv på vores tid og tilværelse. Jeg inspireres af interaktionen mellem naturen og menneskeskabte ting, kombineret med tid og samfundstendenser. Motiverne, de enkelte elementer og udtryk i billederne, skal ses som en slags ”snapshot” – et øjebliksbillede - af vores tid i en større kontekst. Ofte leger jeg også med tid og sted. På den måde får beskueren mulighed for at danne sin egen fortælling af det sete.

Selv om der oftest er en fornemmelse af drama i motiverne, så er intentionen at skabe en følelse af ro samt mulighed for eftertænksomhed og forundring hos beskueren. Mine favoritmotiver er træer og menneskeskabte bygninger, men jeg holder også at fokusere på detaljer fra naturen og at arbejde med følelser i portrætter.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Cecilia Florvall      
 

 

 

Kontakt Cecilia Florvall

Adresse
Cecilia Florvall
Schimmelmannsvej 21
DK-2930 Klampenborg


Tlf.
+45

Email
E-mail: florvall@mail.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram