Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Annette Balsgaard

Standnr.: B43


Jeg er inspireret af det skæve og uforudsigelige. Naturen men dens linjer, strukturer og uforudsigelighed spiller en stor rolle. Gennem mine billeder vil jeg gerne fortælle historier. Eksempelvis har trærødder og krukker eksisteret i mange år og de har været en del af mange historier og de har, eller har haft, en enorm stor betydning.

Tom Jørgensen har beskrevet mine malerier: “Rolige, nærmest meditative billeder malet med nænsomhed med brede transparente farvelag afløses af buldrende ekspressive malerier, hvor der virkelig er knald på med tyk fed farve og voldsomme penselstrøg. I nogle billeder ses såvel rolige pauser som mere iltre passager. Med sikker sans for farverne, med et følsomt blik på naturen og med en trang til at kaste sig ud i det, er Annette Balsgaard en originalt arbejde kunstner. En kunstner med både følsomhed, temperament og talent.”

     
  Produktioner  
 

       


   


 
     

  Her finder du Annette Balsgaard      
 

 

 

Kontakt Annette Balsgaard

Adresse
Annette Balsgaard
Agersøvænget 1
DK-7000 Skærbæk


Tlf.
+45 31328445

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram