Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Sanne Rasmussen

Standnr.: B46


Mennesker på caféer med deres laptops og mobiltelefoner, opslugt i deres egne små cirkler. Vi lever i en verden, hvor vi er meget online. Vi dokumentere vores lykkelige liv på de sociale medier og alligevel føler rigtig mange sig ensomme og alene. I den måde, at leve på har Sanne Rasmussen fundet sin inspiration til sine hverdagsbilleder.

Byens liv folder sig ud for hende og den giver hende så mange oplevelser, hun bare må male og fortolke. Hun skaber en genkendelig virkelighed med en fornyet og forfriskende opmærksomhed. Billedsproget er spændende og interessant og viser en engageret kunstner, der forstår at skabe balance i det udtrykte og som med opmærksom betragtning af de nære omgivelser lader sig inspirere ud fra en observation, af mennesker i en metropolisk verden. Sanne Rasmussen har sans for kompositioner.

Sannes persongalleri optræder i flere af udtrykkene, distanceret for os, når de er malet med ansigtet skjult eller med rygvendt positur, men det gør dem bestemt ikke uinteressante. Tværtimod skærpes vores opmærksomhed omkring dem på en anden måde og vores nysgerrighed pirres. Kontraster forbindes mellem livsnydelse og melankoli og der ligger en styrke og en helt speciel atmosfære gemt mellem linjerne og formerne.

     
  Produktioner  
 

   


 
     

  Her finder du Sanne Rasmussen      
 

 

 

Kontakt Sanne Rasmussen

Adresse
Sanne Rasmussen
Natskyggevej 12
DK-4600 Køge


Tlf.
+45

Email
E-mail: sanne.m.rasmussen@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram
> Linkedin