OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE     PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Charlotte Bøgh Aagaard

Standnr.: B49


Charlotte Bøgh Aagaard har siden 2008 arbejdet fuldtid som billedkunstner og har udviklet en letgenkendelig personlig stil.

I sit atelier i Greve arbejder Charlotte primært med olie eller akryl på lærred.

Det brudte træ er et vigtigt element i Charlottes malerier og har sin egen symbolik. Charlotte arbejder med kontraster på flere planer. Nogle gange er der mennesker til stede, andre gange ikke.

Der skal være spænding i mine malerier, men også enkelthed, vægtløshed, og tidsløshed. De skal være åbne for fortolkning og indlevelse.

Inspirationen kommer ofte indefra, men i høj grad også fra former og farver jeg ser i naturen. Et træs form, mellemrummene som grene danner, er ofte meget smukke og dragende former, også rent symbolsk.

Kontraster skaber liv og jeg arbejder meget med kontraster, både i malemåden, ren intuition/tænkte elementer, lys/mørke- og farvekontraster, og det fine mod det grove.

Andre elementer, der er væsentlige for mig, er farvernes blødhed, stoflighed, og de strukturer der fremkommer, når forskelligt materiale blander sig.

Selv om Charlottes billeder kan være markante og skarpe i sit enkle kontrastfyldte udtryk, føler man en ro og harmoni, når man betragter de skønne malerier hun maler med sikker hånd og stor æstetisk sans.

     
  Produktioner  
 

       


       


   


 
     

  Her finder du Charlotte Bøgh Aagaard      
 

 

 

Kontakt Charlotte Bøgh Aagaard

Adresse
Charlotte Bøgh Aagaard
Walthersvej 8
DK-2670 Greve


Tlf.
+45 22238690

Email
E-mail: charlotte@boghaagaard.dk


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram