OM KUNST FOR ALLE   FOR UDSTILLERE     PRESSE   KONTAKT
    KØBENHAVN   AARHUS                  
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Variablerne

Standnr.: B0


Mia Engstrøm, Østermarievej 21, 2770 Kastrup, 28290716, mia@mia-e.dk
Instagram: engstrom_mia

Mia Engstrøm har naturensom sin primære inspirationskilde. Hun zoomer ind på motivet for at fange strukturer og mønstre, og et helt nyt landskab opstår. Mia leger med farver og former, og igennem processen opstår magien. Hun maler med akryl på lærred, da akrylens kvaliteter passer til hendes malemåde. Mia Engstrøm maler i mange lag, og er glad for akrylens hurtige tørretid, som giver mulighed for at arbejde kontinuerligt med maleriet.

Birgit Steen Sørensen, Pallisgårdvej 1, 7600 Struer, 29783900, bs1722@mail.dk

Birgit bor på landet ved Limfjorden med sin mand Niels, som også er billedkunstner. Birgits billedverden er en eventyrverden af fantasi, hvor dyr og ofte alfer indgår. Hun maler med blyant, akvarel og akryl. Birgit arbejder sig i retning af naturen mod mennesket eller omvendt med påvirkning af de naturkatastrofer, vi ser rundt omkring i verden.

Niels Steen Sørensen, Pallisgårdvej 1, 7600 Struer, 20234009, nielssteens@gmail.com www.nielssteens.dk

Niels Steen Sørensen bor med sin Birgit et gudeskønt sted med udsigt over Limfjorden. Hans farveskala er meget påvirket af hundreder af akvareller skabt på stedet gennem års ophold i Nordgrønland. Niels´s sind skaber hele tiden nye malerier bygget på den daglige videnstrøm fra verden, nærheden med naturen og mennesker og erfaringen fra et meget eventyrligt liv med bl.a. månedlange rejser og ophold overalt i verden. Niels har udstillet utallige steder og er antaget på KP flere gange.

     
  Produktioner  
 

 
     

  Her finder du Variablerne      
 

 

 

Kontakt Variablerne

Adresse
Variablerne
Østermarievej 21
DK-2770 Kastrup


Tlf.
+45

Email
E-mail:


Sociale medier
> Website