Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Galleri Juul

Standnr.: B6-7


Den særlige vinkel

Alle Kasper Juuls malerier er en hyldest til hans ophav. Han er født og opvokset i Skagen hos en far, der var fisker og en meget kreativ mor. Hvad enten han skildrer fisk, mennesker eller hav er der en direkte linje til opvæksten og en stor kærlighed til naturen og det, han kommer fra.

Især i Kasper Juuls havmalerier er der en særlig vinkel, som skiller sig ud fra de fleste havmaleres. I mange havmalerier står du på stranden og skuer ud over havet, mod horisonten – der er altså tale om en direkte gengivelse af den vinkel maleren har set havet på, mens han malede (on location) eller ud fra fotos. Eller havet er malet ud fra en vinkel hvor du er til stede i en båd, hvor havet er omkring dig, men ikke når dig fysisk.

Hos Kasper Juul ser du havet udefra og ind! Du er ude i vandet, enten helt omgivet af det, eller på vej ind mod bredden. Vi ser ikke bare på det; vi er i det, ikke i en båd og ej heller inde på stranden, men midt i det. Og nogle gange virvler det så meget, at du ikke ved hvad der er op og ned. Du kan næsten få følelsen af at være på vej ned under overfladen…
På den måde maler kunstneren havet og dets symbolik som menneskets sind er: Vi er i vores sjælelige rørelser, vi er i virvaret, vi er vores følelser og kan ikke blot se på dem udefra. Dette understreger Kasper Juuls egen tilgang til både værk og liv. Han er i sine følelser, skaber ud fra dem, er ikke bange for dem, men bruger dem som drivkraft.

     
  Produktioner  
 

       


       


       


 
     

  Her finder du Galleri Juul      
 

 

 

Kontakt Galleri Juul

Adresse
Galleri Juul
Pilegården, Pilegårdsvej 21, Annisse
DK-3200 Helsinge


Tlf.
+45 21680013

Email
E-mail:


Sociale medier