Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Merete Roy

Standnr.: B74


Mine motiver er altid inspireret af naturen, naturen gengivet på en eller anden måde, der kan være dramatisk, rolig, drømmende o.s.v Det kan være store voldsomme skyer, hvor der måske lige er en lille plet hvor solen kan titte igennem. Store åbne landskaber, hvor farverne fortæller noget om årstid og sindsstemning. Havet og strande optager mig meget. Sten på stranden er utrolig spændende i form og farve, og så er det meget dansk.

Det er sjældent at billederne er et bestemt sted fra, jeg syntes det er dejligt at beskuerne kan opleve, at billedet giver dem associationer til mange steder i Danmark. Billederne må gerne pirre til fantasien . Mine billeder er tættere på naturalisme end abstrakt, men alligevel forsøger jeg at gøre billedet spændende med at bruge farver der er lidt mere stærke end i virkeligheden, bruge collage og enkelte gange serigrafi til at fremhæve enkelte dele i billedet.

Mine billeder er overvejende malet med acryl .

     
  Produktioner  
 

       


       


 
     

  Her finder du Merete Roy      
 

 

 

Kontakt Merete Roy

Adresse
Merete Roy
Røglebakken 2
DK-4320 Lejre


Tlf.
+45 4526180870

Email
E-mail: familien.roy@gmail.com


Sociale medier
> Website