Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Sarah Thorup

Standnr.: B76


Sarah Thorup (født 1963), er en autodidakt billedkunstner fra Wales.

Hendes tilgang til lærredet kan betegnes som dristig og spontan. Et centralt begreb er hurtighed; der bruges sjældent mere end én dag på et værk. De kreative indskydelser kommer til i højt tempo, og penslen bevæger sig hurtigt over lærredet - tiden er ikke til analyse; maleriet lever sit eget liv og fører hende hen, hvor det selv vil.

Sarah inspireres af farver og organiske former. Særligt blomsten, som kropsliggør begge elementer og udforskes som motiv, på tværs af medier som akryl, akvarel, oliepastel eller mixed-media.

Blomsten bliver for Sarah en muse, der giver drivkraft til at skabe værker, der hylder håbet, livsglæden og modet - ordet flowerpower får ny betydning.

Andet som udforskes, er arkitektur, naturbilleder og hverdagsobjekter. De fleste udspringer af fantasi eller minder, men også live skildringer af eksempelvis naturen, optager Sarah. Lyset bliver interessant, som hun selv beskriver det:

“Light becomes important.. I like to capture the moment as it moves and changes, like a cloud”

Sarah har en BA i kunsthistorie og har, efter en pause fra kunsten, fundet tilbage til lærredet. Udstillingen på THE ART FAIR Kunstforalle er en kulmination af de sidste fire års arbejde.

     
  Produktioner  
 

       


       


     


 
     

  Her finder du Sarah Thorup      
 

 

 

Kontakt Sarah Thorup

Adresse
Sarah Thorup

DK-


Tlf.
+45

Email
E-mail: sarahthorup09@gmail.com


Sociale medier
> Instagram