Warning: Undefined array key "stand_copenhagen_section_artist" in /customers/9/4/2/kunstforalle.dk/httpd.www/profile_copenhagen.php on line 7
    KØBENHAVN   AARHUS            
 
< Tidligere kunstner Næste kunstner >

Elias Bruus

Standnr.: B81


– Jeg ser verden gennem mine malerier, der er baseret på ting, jeg har oplevet. På sansede indtryk. På ting, jeg møder på min vej, og tager med mig. Jeg er samtidig meget nysgerrig på folk, jeg møder, og jeg kan godt lide at spotte detaljer og skævheder.

– De værker, jeg skaber, er en del af mig, og de er meget inspireret af fantasi, der mixes med ting, jeg oplever og sanser. Når jeg kombinerer fantasi-elementer med konkrete oplevelser og iagttagelser, så er resultatet ofte en vis surrealisme i mine oliemalerier. Samtidig må mine ting gerne stikke lidt og have en vis samfundskritik i sig. Humor er også vigtig for mig i mine oliemalerier, som ofte resulterer i et smil på læben fra beskueren.

For mig må der godt være forskel på foto og maleri. For jeg vil hellere gøre det mere personligt og synes generelt, at det er sjovt at lægge noget op til beskueren. Hvad ser du, og hvad ser jeg? Det er fedt, når beskueren ser og oplever noget helt andet, end jeg har tænkt ind i værket.

CV. Autodidakt kunstner, med kurser på Fyns Tegne- og maleskole. Kunsthøjskolen Holbæk

     
  Produktioner  
 

       


       


 


 
     

  Her finder du Elias Bruus      
 

 

 

Kontakt Elias Bruus

Adresse
Elias Bruus
Kauslundevej 55
DK-5500 Middelfart


Tlf.
+45

Email
E-mail: eliasbruus@gmail.com


Sociale medier
> Website
> Facebook
> Instagram